Alicantes natteliv

nightlife-alicante

Alicante har også det mest blomstrende natteliv i regionen, og ingen steder i den smukke by blomstrer nattelivet mere end i området kendt som “El Barrio”. Dette strøg ligger rundt om hovedkatedralen og Ramble de Mendez Nuñez. Her kan besøgende vælge mellem de bedste barer og natklubber i byen, de fleste har flotte terrasser og balkoner og lækre lokale drinks og retter.

Der findes også musikklubber med elektronisk musik og de importerer ofte DJ’s fra andre lande. Her finder man noget af det bedste inden for underholdning i byen. Dette giver et udvalg for enhver smag når det gælder om at finde et sted at hygge sig sent på aftenen. De mest populære steder gør det muligt for alle at have det sjovt mens de besøger byen Alicante.

Tempel Xandom

Adresse: Lopez Torregrosa Gt

Denne pub åbnede for nyligt i Alicante og er på kort tid blevet meget populær på grund af musikkens høje kvalitet. Dette er derfor et sted som enhver elektronisk musikentusiast må besøge.

O’Hara Irish Pub

Adresse: Explanada de España, 4

Hvad skulle alle verdens byer gøre uden deres egen irske pub? O’Hara er en af de største i området, de holder åbent hele dagen og serverer frokost, kaffe og andre varme drikke, samt alkoholiske drikke om aftenen.

Clan Cabaret

Adresse: Capitán Segarra Gt. nr.16

Tel: +34 965 210 003

Denne bar er meget populær fordi den tilbyder sine gæster en ægte Alicanteoplevelse. Dette er blevet et referancepunkt for tourister og dem som ønsker at lære fritidskulturen i byen bedre at kende. Fra tid til anden arrangeres der også koncerter i baren eller fremvisninger af malerier.

Isla Marina

Adresse: Villajoyosa Av. S/N

Tel: +34 965 265 728

Delvis bar, delvis restaurant, delvis pub – Isla Marina er utvivlsomt det mest trendy sted i Alicante om aftenen. Pubben har en lille restaurant med udsigt over havet, og folk kan vælge at spise middag eller at drikke og danse på dansegulvet – det hele i ét og samme lokale.

Malatesta

Adresse: Doctor Gadea Av, 17 kjeller

Tel: +34 966 089 669

Denne bars største fordel, hvilket også har gjort den populær hos både turister og lokalbefolkning, er at den har det største øludvalg i hele distriktet. Den bliver defor også besøgt af folk fra mange forskellige lande. Baren er et favoritsted for fodboldfans, som kan samles for at se på de seneste og mest spændende kampe med en øl og lidt godt at spise.