Alicante Shopping

shopping-alicante

Noget af det bedste ved at shoppe i Alicante er byens hyggelige atmosfære. Få ville kunne forestille sig at man kan finde et sådant udvalg af butikker og indkøbscentre i topkvalitet på et sted som dette.
Udvalget er utroligt og besøgende kan finde hvad det måtte være, i alt fra top designertøj og luksusartikler til keramik og andet lokalt håndværk.
De vigtigste indkøbscentre i Alicante findes i byens centrum og i den gamle bydel, hvor shoppeoplevelsen blander sig med de fritidstilbud som er tilgængelige for besøgende. Tre af de mest repræsentative indkøbscentre i Alicante er Panoramis Complex, Gran Via Shopping Center og Plaza Mar 2 Shopping Center.

Komplekset Panoramis

Adresse: Muelle de Poniente Gt. No. 6, Alicante

En af komplekset Panoramis hovedattraktioner er, at man derfra har en fantastisk udsigt over Alicantes havn. Derudover har dette indkøbscenter et af byens største udvalg af butikker, samt en multiskærms TV-bygning og mange barer og restauranter. Panoramis har åbent døgnet rundt, hvilket gør det til et ideelt sted at slappe af og handle sent.

Gran Via Shopping Center

Adresse: Gran Via Av., Jose Garcia Selles 2, Carolinas

Gran Via Shopping Center er nok det indkøbscenter som byder de besøgende på det allerstørste udvalg af butikker at vælge mellem. Med over 100 forhandlere af alt fra de mest kostbare luksusartikler og berømt designertøj til en lang række skobutikker, gavebutikker, spanske varer og mere. Centeret har også flere cafeer og andre lokaler hvor man kan tage sig en pause fra alle tilbudene.

Plaza Mar 2 Shopping Center

Adresse: De Denia Av., Alicante, 03016, Costa Blanca

Dette indkøbscenter ligger nærmest den trendy Postiguetstrand. Centeret har ikke så mange butikker som de store indkøbscentre i Alicante, men netop dette gør oplevelsen meget mere intim og afslappende. Centret har enkelte butikker, musikbutikker og cafeer med en utrolig udsigt. Bortset fra at tilbyde et stort udvalg af indkøbscentre har Alicante også gågader og lokale markeder som giver de besøgende en mere afslappende shoppeoplevelse.

Det centrale marked (Mercado Central)

Adresse: Avenida de Alfonso el Sabio

Alicantes centrale marked er det rigtige for dem som absolut vil opleve en rigtig shoppeatmosfære. Her finder de besøgende talløse sælgere som sælger alle typer frisk mad, såsom brød, ost og lokale specialiteter som ikke findes noget andet sted i Spanien.

El Barrio

Så snart en besøgende kommer til Alicante, anbefaler næsten alle et besøg på El Barrio. Dette farverige sted har nogle små butikker som sælger souvenirs, typiske madartikler og endda lokalproduceret tøj.

El Corte Inglés

Adresse: Maison Nave Av. No.53

El Corte Inglés er en velkendt spansk varemagasinkæde. Der sælges et stort udvalg af varer, alt fra parfume til sportsudstyr og elektriske artikler. Dertil har de en supermarkedsafdeling som gør dette til det bedste sted for dem ønsker at samle alle sine indkøb et sted.